• tochemtg publicou uma atualização 3 anos, 2 meses atrás

    Aluminum Foil Rolling Mill — Produce high-quality foils with high efficiency and low cost

    As the requirements for aluminum foil output and quality continue to increase, the requirements for aluminum foil production equipment, such as aluminum strip and foils mill tools, are becoming more and more stringent. Today, rolling mills are required to produce foil products with a thickness of less than 6 microns and a width of more than 2 meters, and the speed should reach more than 2,000 meters per minute. In order to meet these requirements, the aluminum foil rolling mill is equipped with the most advanced high-speed rolling technology, and provides comprehensive process support, so that the rolling mill can be put into production at a record speed, and after changing the rolling mill settings, it can be produced from the first coil. The technical indicators of the qualified products for sale are better than the industry standards.

    It’s a well-established question and one that we’ve been too afraid to ask our mothers: Should we use the shiny or the dull side of aluminum foil when we cook? And have we been doing it wrong this entire time?!

    Concerned cooks, you can breathe a sigh of relief: As it turns out, there’s no “correct” side of aluminum foil to use when cooking so using it on either side is not one of the cooking mistakes that could ruin your food. According to the Huffington Post, they’re both equally effective at heating your food—so just choose whatever side you prefer.

    If there’s no trick to it, then why, exactly, does aluminum foil have a shiny and a dull side in the first place? Experts at Reynold’s Kitchen say that the difference between the two sides is due to a manufacturing process called milling, during which heat and tension is applied to stretch and shape the foil. Two layers of foil are pressed together and milled at the same time, because otherwise, it would break.

MENTORA ELIENAI PEREIRA

Especialista em Liderança Executiva

Diretora Executiva Supra Alimentos, Palestrante, Master Trainer empresarial, formada em Teologia, Direito, MBA  em Gestão de Vendas pela FGV, Especialização em Liderança e Negócios  pela Harvard Business School – EUA, Liderança e Coaching pelo College Business da Universidade de Ohio – EUA, MBA em Desenvolvimento Humano, Especialista em inteligência emocional, Hipnoterapeuta e Master em Programação Neurolinguística.

MENTORA KENNYA FERNANDES

Kennya Fernandes, atua ativamente, há 3 décadas de experiência na área da  Educação, na formação e orientação de milhares de alunos, pais e professores, na escola pública do DF.

Idealizadora do Instituto INVESTSER.

Ministrou aulas , analisou e supervisionou dezenas de futuros psicanalistas em cursos de Psicanálise Clínica.

Hoje atua como Psicanalista Clínica , Orientadora Educacional.  Mentora Executiva para terapeutas, Orientadores Educacionais e Pais de adolescentes.

Hipnoterapeuta, palestrante, Reprogramadora Mental.

Realizou diversas palestras na escolas públicas e particulares do DF e entorno.

Master em Hipnose e

Master em  PNL  ambos pelo instituto Inner.

Pedagoga

Psicopedagoga

Especialista em Neurociência Comportamental e Cognitiva com ênfase em PNL

Especialista em Psicanálise e Saúde Mental

Palestrante Educacional

Trainer

MENTOR MARIO RONDON

Mentor e Educador Executivo. Master em PNL. Piloto militar e da aviação civil. Mestre em Educação; especialista em Mindset Ágil e Growth Hacking; Especialista em Gestão de segurança operacional e em Psicologia Positiva e Desenvolvimento do potencial Humano. Professional Scrum Master, Líder Ágil e gerente de projetos. Professor nos cursos de Administração, Gestão de Pessoas e Aviação Civil. Facilitador em treinamentos com foco em Alta performance, liderança, mentalidade ágil, comunicação e gestão do tempo

AO VIVO | 100 % GRATUITO COM CERTIFICADO

Digite seu melhor email

Receba uma notificação quando abrirmos novas vagas.

Fazer login com suas credenciais

Esqueceu sua senha?